Actueel

Verandering dienstverlening voor spoedgevallen ‘s nachts en in het weekend

Beste gewaardeerde klant van de praktijken van het Veterinair Centrum,

Graag willen wij u met dit bericht op de hoogte brengen over de volgende wijziging:

Nacht en weekend spoeddienst: 
Onze spoeddiensten worden voortaan gedeeld met de dierenartsen van Caressa Dierenziekenhuizen Thorbeckelaan in Den Haag.

Indien u voor uw dier de spoedarts nodig heeft en u naar de kliniek moet komen wordt u gevraagd om naar die locatie te komen.

Thorbeckelaan 358, 2564 BZ Den Haag

Route naar de spoedkliniek


NIEUWS

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag, Spoed,- en Verwijskliniek.

Dit nieuwe ziekenhuis is gevestigd op de hoek Goudenregenstraat – Segbroeklaan. Deze wordt momenteel verbouwd en vanaf medio april 2020 zullen vanuit deze locatie de spoeddiensten uitgevoerd worden. Naast de spoeddiensten komen op deze locatie ook specialisten te werken. De Evidensia Dierenziekenhuizen staan in dienst als verlengstuk van dierenklinieken en samen met de verwijzende dierenarts stemmen we diagnose en behandeling af.

Één van de specialisten en tevens clinical director van het dierenziekenhuis in Den Haag, is Dr. Gaby Verburgh Hoffmann. Zij is voormalig professor aan Amerikaanse universiteiten en Europees en Noord-Amerikaans erkend specialiste in de Interne geneeskunde. Dit is een zeer breed vakgebied wat zich o.a. bezig houdt metde interne organen zoals maagdarmkanaal, hart, longen, lever, hormoonziektes, bloedziektes, urinewegen/nieren en neurologische klachten. Daarnaast ook nader onderzoek zoals endoscopie, biopsien, en echografie. Ook de begeleiding van intensieve zorgpatienten, kankerpatienten, bloedtransfusies, etc valt onder de interne geneeskunde.

Interne geneeskunde wordt vaak vergeleken met het oplossen van een ingewikkelde puzzel. Daarom besteedt Dr. Gaby veel tijd en zorg aan iedere patiënt met aandacht voor alle details.

Tijdens de verbouwing van het nieuwe dierenziekenhuis zal zij werkzaam zijn bij Huisdierenziekenhuis Veterinair Centrum Zuid-Holland. Voor een afspraak bij Dr. Verburgh Hoffmann kunt u telefonisch contact opnemen via 0174-624544 of worden doorverwezen door uw eigen dierenarts

Vriendelijke groeten,

Team Veterinair Centrum