Actueel

NIEUW SPOEDNUMMER EN LOCATIEWIJZIGING VOOR SPOEDGEVALLEN  buiten openingstijden van de praktijk

070- 20 60 900

Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag
Goudenregenstraat 296
2565 GG Den Haag

Lees onze nieuwsbrief voor meer informatie over het Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag

****************

Corona virus; zorg van ons allemaal!

Wij willen u graag helpen en blijven helpen maar houdt u zich a.u.b. aan de veiligheidsmaatregelen.

Ook ter bescherming van ons personeel!

Worden zij verkouden dan mogen ze niet meer werken en als gevolg daarvan wordt de werkdruk voor de overige teamleden groter en moeten we mogelijk praktijken sluiten. Dit willen we graag voorkomen!

De klinieken van het Veterinair Centrum nemen extra maatregelen met betrekking tot het Covid-19 virus.

• Bent u verkouden of heeft u huisgenoten met koorts, dan mag u NIET naar de praktijk komen! Overleg telefonisch met de praktijk op welke wijze wij uw dier wel kunnen helpen
  • Per dier mag er één eigenaar mee naar de kliniek
  • Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • Wij zorgen voor extra hygiëne
  • In de wachtkamer en spreekkamers mogelijkheid voor het ontsmetten van handen
  • Wij zullen het contact met de eigenaar tot het minimum beperken, geen handen geven
  • Houd gepaste afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter
  • De assistente zal zoveel mogelijk de taak van de diereigenaar overnemen in samenwerking met de dierenarts
  • Afspraken worden ruimer gepland, dit om drukte in de wachtkamer te voorkomen
  • Bij voorkeur contactloze pin betaling

Wij willen u vragen om uw afspraak (kosteloos) te annuleren bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, totdat  u klachtenvrij bent.

Zieke dieren hebben voorrang op behandeling, afspraken voor preventieve zorg kunnen mogelijk verzet worden of later ingepland worden.

Overleg telefonisch of via per mail via het contactformulier met onze assistentes op welke manier wij u en uw dier wel kunnen helpen!

Dank voor uw begrip namens het VC team!