Verzeker je dier

Verantwoord huisdierenbezit, een ziektekostenverzekering hoort erbij

Het hebben van een huisdier betekent ook verantwoordelijk zijn voor een goede verzorging. En dat betekent meer dan goede voeding of een mooie mand. Een goede verzorging betekent ook dat u financieel voorbereid bent op de kosten van onvoorziene medische behandelingen. Ook uw hond of kat kan een ongeluk krijgen of ernstig ziek worden. Gelukkig is de diergeneeskunde in Nederland op een zodanig peil dat de dierenarts veelal uw huisdier weer kan genezen. De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen. Een rekening van een paar honderd euro is dan eerder regel dan uitzondering. Op zich geen punt, maar u moet dan wel financieel in staat zijn om deze kosten op dat (onverwachte) moment te kunnen betalen.

Ongevallen- en ziektekostenverzekering voor uw dier, een prettige zekerheid

Misschien weet u het al of nog beter, misschien heeft u er al een afgesloten voor uw hond of kat: het is namelijk mogelijk om voor uw dier een ongevallen- en ziektekostenverzekering af te sluiten. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte worden dan door de verzekering vergoed. Een prettige zekerheid op een moment dat u wel iets anders aan uw hoofd heeft. Vergelijkbaar met de humane verzekeringen zijn er ook bij de verzekering voor dieren beperkingen en uitzonderingen. Deze zijn echter zeer redelijk en staan duidelijk vermeld in de polisvoorwaarden zodat u vooraf weet wat u wel cq. niet kunt verwachten met betrekking tot de vergoedingen.

Wel/niet verzekeren? Bij wie verzekeren?

De afweging of het verstandig is om uw huisdier te verzekeringen, moet u zelf maken. In algemene zin is het zo dat als u geen spaarpotje heeft waaruit u de kosten van de medische behandeling kunt betalen, het verstandig is om uw hond te verzekeren.

Via onze praktijken kunt u uw hond of kat verzekeren bij de Evidensie dierenverzekering

  • Premies en voorwaarden blijven gelijk gedurende het verzekeringsjaar.
  • Met een gezondheidsverklaring kan uw dier direct verzekerd worden.
  • Alle rassen en vrijwel alle behandelingen worden vergoed, inclusief castratie en sterilisatie.
  • Betrouwbaar en duidelijk

Ook Petplan heeft zich de afgelopen jaren laten zien als een betrouwbare maatschappij met heldere voorwaarden en een goede premie.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie:

link naar vezekering