Spoed buiten openingstijden 070 - 206 09 00
Huisdierenziekenhuis Honselersdijk 0174 - 62 45 44
Dierenkliniek Leyweg 070 - 321 41 11
Paardenkliniek Honselersdijk 0174 - 62 45 44
Dierenkliniek 's-Gravenzande 0174 - 41 40 98
Dierenkliniek Wateringse Veld 070 - 394 12 38

Gratis vakantiecheck

Gratis vakantiecheck

Heeft u alles ingepakt voor uw vakantie? En voor uw huisdier? Als uw huisdier mee gaat op vakantie is dat natuurlijk super fijn. Lekker samen genieten van mooie strandwandelingen of relaxen aan het zwembad. Maar wat moet u nu eigenlijk allemaal inpakken en regelen voor uw huisdier?

Tijdens de vakantiecheck nemen we allerlei onderwerpen met u door die kunnen bijdragen aan een zorgeloze vakantie met uw huisdier. We kijken onder andere of het Europese paspoort van uw huisdier in orde is en of alle benodigde vaccinaties gegeven zijn. Daarnaast geven we adviezen over parasietenbestrijding en producten die u zeker mee moet nemen op uw reis.

Aan de hand van een uitgebreide checklist geven we u advies op maat! De vakantiecheck doen wij uitsluitend volgens afspraak. Maak dus nu een afspraak bij de assistente!

Zelf kunt u alvast veel informatie vinden op de volgende websites:

Let wel op; de eindverantwoordelijkheid voor de juiste voorzorgsmaatregelen voor uw vakantiebestemming ligt bij u als eigenaar. Wilt u ter voorbereiding op de afspraak zelf alvast de checklist invullen? Check hem hier.

Namens het hele team van het Veterinair Centrum, wensen wij u en uw huisdier een fijne en vooral zorgeloze vakantie!

*Het is ten alle tijde uw eigen verantwoordelijkheid dat u op tijd de juiste documenten heeft voor uw reis.